De Cirkel Amersfoort

De Cirkel Amersfoort is opgericht voor diegene die geïnteresseerd is in de spirituele wereld en naar een manier zoekt om eigen, wijsheid en spiritualiteit te ontdekken en dit verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Met veel plezier organiseren we nu al ruim 5 jaar avonden voor “De Cirkel Amersfoort”. Wij wensen je weer een jaar vol ontwikkeling, bewustwording en vriendschap toe.

Het programma bestaat uit:
Geleide/intuïtieve en stilte meditatie, Spirituele bewustwording, Workshops, Mediumavonden
Aanvang: 20:00 tot 22:00 uur, welkom vanaf 19:30 uur (donderdagavond)
Pauze:   inclusief koffie en thee
Entree:   € 5,00 voor vrienden en € 8,00 voor bezoekers

Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie ga je naar www.decirkelamersfoort.nl

De Cirkel Amersfoort
Programma 2017

Januari  
12 Geleide meditatie – Total Serenity. Laat je onrust wegstromen! Het oude jaar loslaten en een verfrissend bad om tot rust te komen. In alle kalmte je voetstappen neerzetten in 2017.
26 Mediumavond met Henny Schot –  Waarnemingen met een stukje papier. Schrijf daarop je voornaam en geboortedatum..
Februari  
2 Workshop met Anita de Bock “Make a Wish” Doe een wens met engelen kracht! Je schrijft deze in de taal van de engelen. Ontdek welke engel jou energie stuurt om je wens in vervulling te laten gaan.
16 Mediumavond met John Hagen – spirituele boodschappen aan de hand van de uitvergrote New Vision Tarotkaarten.
Maart  
2 Workshop: Mandela tekenen – Zelf je eigen mandala tekenen of inkleuren. Kleuren zeggen genoeg hoe jij je voelt.
16 Mediumavond met Cora de Koning – Boodschappen d.m.v. karmaspiegels. Deze karmaspiegels van glas of geglazuurd keramiek worden door Cora zelf gemaakt. Haar pronkstukken zijn ook vanavond te koop!
April  
6 Spirituele Bewustwording: “Vraag maar Raak” aan de Gids. Wat wil jij vragen of weten over de spirituele wereld? Vanavond kun jij ze stellen. De antwoorden komen d.m.v. een transmedium.
20 Mediumavond met Loes van Loon – Foto’s van overledenen. Neem voor deze avond een foto van uw overleden dierbare mee.  
Mei  
11 Workshop: Bijenwaskaarten met Eduard de Haan. Voel met welke kleuren jij aan het werk wilt gaan om een bijenwaskaart te maken. Intuïtief ga je te werk. Ontdek wat er in je kaart te zien is en wat voel jij erbij?
18 Mediumavond Gertien van der Gracht – Bloemenseance. In het voorjaar groeit en bloeit er genoeg om een klein boeketje te maken. Neem je bloem mee en Gertien geeft je een boodschap.
Juni  
8 Mini informatie Beurs. Vrienden van De Cirkel Amersfoort laten hun talenten zien. Je kunt bij hen terecht voor o.a. psychometrie met een foto of een voorwerp, bijenwaskaarten en tarot. Voor een goed gesprek en je vindt er informatie over De Cirkel.
Deze avond begint om 19:00 – en duurt tot 22:00 uur. Je betaald alleen de entree van € 8,00.
Juli en Augustus Zomer vakantie Zomer vakantie Zomer vakantie Zomer vakantie
September  
7 Geleide meditatie – Laat je meenemen naar boven.
21 Mediumavond met Marijke van Maanen – Helderziende waarnemingen via bloemen. Marijke neemt zelf bloemen mee en gaat bloemen plukken!
Oktober  
5 Workshop met Frank Bol – werken met dierenenergie. Welk dier past bij jou en welke energie hoort daarbij? Neem voor deze avond een foto van je hond, kat of een ander dier waar jij je verbonden voelt mee.
12 Mediumavond met Gre Kieft – Schoone – psychometrie a.d.h.v. foto’s en voorwerpen. Een spontane avond waar alles kan en mag gebeuren. Neem een foto of voorwerp mee, mag zijn van iemand die is overleden. De boodschap wordt in alle zuiverheid naar u toegebracht.
November  
2 Allerzielen mediumavond met Ria Groothuijse – we herdenken vanavond onze overleden dierbare met een bloemenseance. Leg de bloemen neer aan de mensen die jij wilt herdenken. In deze bloemenzee geeft Ria boodschappen van onze geliefden die door mogen komen.
16 Spirituele Bewustwording: Psychometrie. Neem een foto of voorwerp mee. Ontdek zelf wat jij bij deze foto of het voorwerp voelt. Een mooie avond om de ervaren hoe je met je intuïtie kunt werken.
December  
7 Meditatie onder begeleiding van Henk Langkamp – White Tara Healing. Tijdens deze bijzondere meditatie leer je hoe jij je kunt openstellen om nog beter naar je innerlijke zelf te gaan. Voel de genezing en de transformatie.
14 Kerstviering! Een gezellige en een avond waar we ontspannen het jaar 2017 met elkaar afsluiten!

Programma 2018 

 

11 januari Geleide meditatie – Er ligt een brief voor je klaar met een wens voor 2018! We nemen je even mee en jij mag luisteren naar de zachte klanken van de muziek.

25 januari Mediumavond met
Ria Groothuijse.
Bij jou entreebewijs wordt een steen of mineraal neergelegd. In een boodschap wordt helder waarom deze steen zo belangrijk voor je is en daarom krijg je hem ook mee naar huis.

8 februari Workshop: Kleuren & Klei
Na een kleurenmeditatie weet je welke kleur klei je gaat gebruiken. Met dit bolletje klei ga je  creatief aan het werk. Als we klaar zijn gaan we elkaars kunstwerkje bewonderen en uiteraard ook wat we erbij voelen.

22 februari Mediumavond met Henny Schot – waarnemingen met een stukje papier. Schrijf daarom je geboortedatum en je voornaam.

8 maart Workshop: Tarotworkshop
Is het verstandig om je hoofd te gebruiken of juist extra op je intuïtie af te gaan. Het Vuur in jezelf aanspreken en toch met je beide benen op de grond blijven staat: “Ontdek welk element jij nodig hebt”!

22 maart Mediumavond met Loes van Loon – Een avond met Loes staat niet alleen maar voor gezelligheid. Er valt ook véél te leren! Met haar Gids Hebenes en haar spirituele vrienden verzorgd Loes deze avond met foto’s van overledenen.

5 april Bloemenavond met Margriet Sieraal. Welke bloem hoort bij jou!
Margriet neemt je mee in een speciale bloemenmeditatie en verteld over de bloemen betekenis van de bloem die wellicht goed bij jou past!

19 april Mediumavond met Ton Bons – Nieuw voor bij De Cirkel maar Ton is graag gezien en al meer dan 20 jaar bekend in Mediumland. Hij doet waarnemingen a.d.h.v. foto’s en voorwerpen. De avond wordt afgesloten met een bloemengroet!

17 mei Workshop/belevenisavond met o.a. Chinese wijsheden – We drinken vanavond Chinese thee. Je mag even wegdromen tijdens een korte meditatie met op de achtergrond Chinese klanken. Laat je deze avond verrassen!

31 mei Mediumavond met John Hagen. De Tarotkaarten vertellen jouw verhaal! Uit de 78 kaarten mag jij er 5 trekken en de boodschap komt naar je toe!

14 juni Podiumavond
Op deze bijzondere avond bieden we het podium aan… Een aantal van onze leden laten  op hun eigen unieke wijze zijn/haar talent zien.

Neem voor deze avond een foto (van een overleden dierbare), voorwerp of een bloem mee.

De Cirkel Amersfoort organiseert zijn avonden op de donderdagavond.
Locatie: Qi  Amersfoort,
Amsterdamseweg 43 A,
3812 RP Amersfoort.

Aanvang: 20:00 – 22:00 uur, welkom 19:30 uur.
Koffie en thee staat voor je klaar!
Entree: vrienden € 5,00 en bezoekers € 8,00.
Wil je vriend van De Cirkel Amersfoort worden? Voor € 35,00 ben je al lid en betaal je  maar € 5,00 als je een avond wil bijwonen.

Bestuur: Ria Groothuijse en John Hagen
Rekeningnummer: NL82 SNSB  0898 777 887 t.n.v. De Cirkel Amersfoort.
Website: www.decirkelamersfoort.nl

Email: decirkelamersfoort@gmail.com