Bewust intuïtief basis cursus deel 1

BEWUST INTUÏTIEF

Altijd al willen leren hoe spirit, lichaam en persoonlijkheid zich tot elkaar verhouden en hoe ze met elkaar leven. De wens voelen om te werken aan een heldere verbinding tussen deze 3? Door bewustzijn te ontwikkelen en  onderscheid aan te brengen krijg je meer overzicht, verbinding en autonomie over jezelf.

Op zaterdag 7 maart en 21 maart 2020  Bewust Intuïtief basis deel 1

Op zaterdag 25 januari en zaterdag 15 februari 2020 bewust intuïtief deel 2 

Deze 2 zaterdagen krijg je les in de basis van de intuïtieve ontwikkeling, het energie management. Je leert wat je verbinding met de aarde is, wat dat voor je betekent.  Je leert wat je verbinding met de kosmos is en wat dat voor je betekent.  Je leert je energie te stromen. Je leert energie uit te wisselen, anders gezegd bij jezelf te blijven. Je leert wat aandacht is en hoe het werkt. Je leert bewust in je eigen wereld (lees aura) te zijn. Je leert dat je spirit in een lichaam bent. Je krijgt allerlei tools aangeleerd om beter en gezonder door je dag te gaan. Je vergroot je spirituele informatie, alle lessen vinden hun herkomst in het spirituele domein.

Je leert de tools van de Intuïtieve Ontwikkeling een onderdeel van je leven te maken. Je leert dat energie management een niet meer weg te denken waarde voor je gaat hebben. Via meditatie, energiewerk, uitwisseling en huiswerkopdrachten heb je aan het eind van deze reeks een schat aan informatie in huis. Dit verrijkt je leven, je blik op jezelf en je omgeving.

Bewust Intuïtief Basis deel 1 maakt onderdeel uit van een reeks. Deze reeks is voor iedereen die zich spiritueel verder wil ontwikkelen, meer begrip wil over zichzelf en het leven of toe is aan groei/verandering. In deel 2 en 3 leer dat je chakra’s en je aura een geïntegreerd systeem gekoppeld aan je lichaam is. Mocht er een vervolg wenselijk zijn dat bestaat die uit 2 x 2 dagen. Waarbij Bewust Intuïtief basis deel 2 gaat over chakra 1 tot en met 4. En deel 3 over chakra 4 tot en met 7. Waarbij men veel informatie krijgt over de chakra’s en overige spirituele beelden.  Je leert dat je chakra’s en je aura een geïntegreerd systeem gekoppeld aan je lichaam is.

 

 

 

 

 

 

De Bewust Intuïtief training wordt gegeven door Miranda Robben. Zij heeft 25 jaar ervaring in intuïtieve ontwikkeling en is 12 jaar werkzaam geweest als all round docent bij 2 van de grootste intuïtieve centra van Nederland. Nu geeft ze diverse, deels eigen ontwikkelde trainingen op locatie. Daarnaast heeft ze 15 jaar een succesvolle reading praktijk. Voor meer info kijk op uniek.nu

Praktische informatie:

Wanneer:
De basis cursus intuïtief bewust deel 1 vindt plaats op: zaterdag  7 maart en 21 maart 2020.

Basis bewust intuïtief deel 2 vindt plaats op 25 januari en 15 februari 2020(vervolg van al eerder gegeven basiscursus)

Aanvang: 10.00 tot 16.00 uur Pauze van 12.30-13.30
Inloop vanaf 9.30 dan staat de koffie klaar.

Waar:
In Qi Amersfoort, centrum voor therapie, training en welzijn.
Amsterdamseweg 43 A
3812 RP Amersfoort

Kosten:
U kunt deze twee daagse cursus volgen voor het bedrag van: 170,00 euro inclusief btw.
De koffie en thee is in deze prijs inbegrepen.

Zelf meenemen:
U dient zelf een lunch mee te nemen.
Makkelijk zittende kleding in laagjes en warme sokken (de zaal mag niet met schoenen worden betreden)

De cursus vindt doorgang bij een minimum aantal deelnemers van 8 en een maximum van 16.

U kunt zich aanmelden voor de cursus bij:

Miranda Robben
06-46176329
Website uniek.nu

miranda@uniek.nu

Uniek  Praktijk voor Reading, Healing, Training en (Team-)Coaching

KVK 000014738708