Ga naar hoofdinhoud

Chi Neng® Qigong

In onze Maatschappij wordt veel van je gevraagd. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je in balans blijft. Chi Neng  Qigong is een Chinese bewegingsleer die hierbij helpt.

Snel resultaat!

De vorm bestaat uit een serie eenvoudige oefeningen die snel resultaat opleveren. Met het doen van de oefeningen wordt je lichaam soepel en sterk. Door je te concentreren op de bewegingen die je maakt, word je kalm en rustig.

Voor wie?

Chi Neng Qigong kan in door iedereen worden beoefend. Bij Chi Neng Qigong gaat het om ervaren en onderzoeken wat beweging met je doet met in acht nemen van je eigen grenzen.

Waar is het goed voor?

Chi Neng Qigong ondersteunt je gezondheid bij uiteenlopende klachten zoals stress, slaapproblemen, mentale en fysieke vermoeidheid, et cetera. Niet alleen je gezondheid verbetert, ook je focus, uithoudingsvermogen en je prestaties. Je lichaamsbewustzijn wordt groter.

Kennismaken?

Dat kan. In een basiscursus kan je op een  ontspannen manier  kennis maken met Chi Neng Qigong.

Je krijgt  informatie over de achtergrond en theorie van Chi Neng Qigong. Je wordt je bewust van het belang van een goede houding. Wat is ontspannen staan?  De nadruk ligt op het werken met- en richten van je aandacht. Hoe laat je gedachten los?  Omdat Qi beter stroomt in een soepel lichaam gaan we ook fysiek aan de slag. Je leert oefeningen die je kracht en flexibiliteit verhogen.

Meer informatie of inschrijven?

Voor meer informatie, inschrijven of overleg kan je contact opnemen met Ingrid van Steenwijk

Telefoon: 033-4562241

E-mail: info@chitree.nl  Website: www.chitree.nl

 

Wie?

Mijn naam is Ingrid van Steenwijk. In 2001 kwam ik voor het eerst in aanraking met Chi Neng Qigong en ik werd direct geraakt door de kracht van de oefeningen en de grote invloed hiervan op mijn dagelijks leven. Ik kwam meer en meer in balans.

In 2005 ben ik gestart met de opleiding  en sinds 2007 ben als gecertificeerd instructeur  verbonden aan het Chi Neng® Institute EU. Van mei tot oktober 2013 heb ter verdieping een Advanced Teachers Training gevolgd in China. Naast mijn werk als Chi Neng Qigong instructeur heb ik een ruime ervaring in diverse functies in het bedrijfsleven. En het is juist die combinatie van Westers zakelijk en Oosters bewegen die mij steeds weer inspireert om het beste in anderen  en in mijzelf naar boven te halen.

 

Back To Top