De Cirkel Amersfoort

De Cirkel Amersfoort is opgericht voor diegene die geïnteresseerd is in de spirituele wereld en naar een manier zoekt om eigen, wijsheid en spiritualiteit te ontdekken en dit verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Met veel plezier organiseren we nu al ruim 5 jaar avonden voor “De Cirkel Amersfoort”. Wij wensen je weer een jaar vol ontwikkeling, bewustwording en vriendschap toe.

Het programma bestaat uit:
Geleide/intuïtieve en stilte meditatie, Spirituele bewustwording, Workshops, Mediumavonden
Aanvang: 20:00 tot 22:00 uur, welkom vanaf 19:30 uur (donderdagavond)
Pauze:   inclusief koffie en thee
Entree:   € 5,00 voor vrienden en € 8,00 voor bezoekers

Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie ga je naar www.decirkelamersfoort.nl

 

De Cirkel Amersfoort
Programma januari t/m juni 2019

 

10 januari Mediumavond met Ria Groothuijse.

Zij verzorgt deze avond met helderziende waarnemingen. Wat is er voor jou belangrijk om te horen en waar brengt 2019 je naar toe? De boodschap komt naar je toe.

24 januari Stemmingen & Emoties begrijpen d.m.v. inzichtkaarten.

Als jij beter begrijpt wat en hoe jij je voelt word je zelfbewuster en kun je verder op het pad naar positieve groei.

7 februari Anja van der Bunt.

Anja neemt je tijdens de meditatie mee op reis naar je innerlijke kind. Neem voor deze avond een jeugdfoto van jezelf mee. Na de meditatie wordt jouw foto door Anja geduid.

21 februari Mediumavond met Monique van Haastrecht.

De lijnen in je hand zijn uniek. Alles wat we in ons leven hebben gemaakt staat in je hand tot in de kleinste details. Monique is een trefzeker medium. Zij kijkt in uw hand en geeft u een spirituele boodschap.

7 maart Wouter Kapteijn.

Tijdens het podium avond hebben we Wouter met zijn pendel aan het werk gezien. Dat we op verschillende manieren met onze pendel zelf te werk kunnen gaan wordt ons duidelijk gemaakt op deze praktijk avond. Neem je pendel mee!

21 maart Mediumavond met Robbert Spoor.

Foto’s van overledenen. Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met Robbert en hem hebt zien werken spreken de twee kernwoorden “Jong en Talentvol” voor zich. Beleef deze avond en ervaar het zelf.

11 april Synergie en kinderen!

Ria Groothuijse geeft vanavond uitleg. Zij gaat in op de spirituele samenwerking met ouders en (klein)kinderen. Na de pauze gaat zij a.d.h.v. foto’s van (klein)kinderen de vragen beantwoorden die men heeft. Ongeacht welke leeftijd deze kinderen hebben.

25 april Mediumavond met Gré Kieft Schone.

Psychometrie a.d.h.v. foto’s en voorwerpen. Gré is al eerder bij ons te gast geweest. Zij laat zien wat zuiver mediumschap inhoudt

9 mei Healing!

Healing is werken met energie. We laten je voelen en ervaren wat je allemaal met deze vorm van energie kunt doen. Elkaar een healing geven.

23 mei Mediumavond met John Hagen.

De 78 uitvergrote New Vision Tarotkaarten liggen omgekeerd op tafel. De 5 kaarten die jezelf mag trekken vertellen jouw verhaal en geven je inzicht.

13 juni Mini Beurs vanaf 19:30 uur

Vrienden van De Cirkel Amersfoort laten hun talenten zien. Je kunt bij hen terecht voor o.a. psychometrie met een foto of een voorwerp, bijenwaskaarten en tarot. Je kunt terecht voor een goed gesprek en vindt er informatie over De Cirkel.

 

De Cirkel Amersfoort organiseert zijn avonden op de donderdagavond.
Locatie: Qi  Amersfoort,
Amsterdamseweg 43 A,
3812 RP Amersfoort.

Aanvang: 20:00 – 22:00 uur, welkom 19:30 uur.
Koffie en thee staat voor je klaar!
Entree: vrienden € 5,00 en bezoekers € 8,00.
Wil je vriend van De Cirkel Amersfoort worden? Voor € 35,00 ben je al lid en betaal je  maar € 5,00 als je een avond wil bijwonen.

Bestuur: Ria Groothuijse en John Hagen
Rekeningnummer: NL82 SNSB  0898 777 887 t.n.v. De Cirkel Amersfoort.
Website: www.decirkelamersfoort.nl

Email: decirkelamersfoort@gmail.com