Ga naar hoofdinhoud

Ahamkara

Ahamkara, Siberisch Sjamaan.

Ahamkara is een jonge, warme en krachtige sjamaan van de nieuwe tijd. Hij is geboren en opgegroeid in het Altai gebergte in Siberië, waar zijn overgrootmoeder hem als kind meenam naar de bossen om hem over helende kruiden en planten te leren. Zijn grootmoeder was een bekend healer. Veel mensen kwamen bij haar voor hulp en advies, dit heeft Ahamkara van kinds af aan van haar geleerd.

Hij is intensief opgeleid door de Siberische sjamaan Arzjana en heeft de School voor Siberisch Sjamanisme doorlopen. Ook was hij student van de beroemde arts Alexander Orgulov waar hij aan de universiteit onderricht heeft genoten op het gebied van buik-, hals- en hoofdmassages.

De massages zijn gericht op het helen van de interne organen.

In het Russisch is de stam van het woord ‘leven’ hetzelfde als van ‘buik’. In de buik huist het centrum van de levensenergie, ‘chi’. De energie gaat vrijer stromen als blokkades in de buik verzachten, of opgeheven worden door middel van de Russische traditie met het gebruik van druk. (orgaanmassage).

Bij overbelaste organen kan er disbalans in andere lichaamsdelen ontstaan. Door de organen te ontspannen lost deze spanning op. Stress vermindert. Deze holistische benadering streeft naar fysieke ontspanning, emotionele balans en mentaal sterk in het leven staan. Een goede basis voor gezondheid.

De orgaanmassage is voor iedereen geschikt. Het ondersteunt ontgiftingskuren en is effectief bij oa spijsverteringsproblemen, stress, auto immuunziektes, vermoeidheid en nog veel meer.

Ahamkara is volledig afgestemd op deze tijd en dat maakt hem zowel voor volwassenen, als de kinderen van nu speciaal. Zijn warme energie zijn erg prettig en toegankelijk.

Hij geeft regelmatig workshops en opleidingen in Nederland.  Rond deze dagen is hij beschikbaar voor privé consulten: healing, reading en orgaan check/massage.

Ahamkara spreekt goed Engels en zal u in deze taal te woord staan.

Voor meer informatie over Ahamkara kunt u nog eens een kijkje nemen op de website: http://ahamkara.org/

 

Belangstelling?
neem contact op met Hetty Scheerder via: hettyscheerder@gmail.com 

 

 

 

Back To Top