Dru Yoga en Meditatie

Met Margo Boele (1966)

 

 

 

 

 

Dru  yoga en meditatie

Yoga en meditatie geven plezier, kracht en innerlijke rust. We leren ons verbinden met de stille plek in onszelf en leven vanuit innerlijke kracht en rust.

Dru komt van “druven” wat in het Sanskriet het stille punt betekent.

Dru meditatie wordt ook wel de meditatie van het hart genoemd.

Voor wie

Dru yoga en meditatie is voor iedereen die de baas wil worden over zijn eigen denken, wil stoppen met piekeren en innerlijke rust wil bereiken, zichzelf (!) wil leren accepteren zoals hij is.Yoga bevordert je lichamelijke en geestelijke gezondheid en welbevinden. Je slaap wordt er bv. beter van.

Dru yoga en meditatie is voor iedereen die zich beter wil leren concentreren, de geest wil leren de aandacht of activiteit te richten op één punt, vanuit die concentratie wil leren mediteren.

Lesopbouw

De lessen bestaan uit Dru yoga asana’s (houdingen) en sequenties (bewegingsreeksen). De EBR (energie block release) yoga reeksen heffen energieblokkades en spanning in het lichaam op. Het zijn vloeiende bewegingen door iedereen gemakkelijk te leren. Je leert pranayama oefeningen om een gezonde ademhaling te bevorderen.

Dan volgt een heerlijke diepe ontspanning en een meditatie.

Over Margo

De rust die uitgaat van de natuur, waar alles elkaar altijd aanraakt, de lucht, het licht van de zon, het water en de aarde geven Margo (1966) een gevoel van eenheid en vertrouwen, van innerlijke rust en vreugde.

Verbinding is voor Margo in haar leven altijd een trefwoord geweest. Zij vond deze verbondenheid al tijdens haar werk als beeldend kunstenaar door naar de natuur te kijken en in de natuur te zijn. Daar voelde zij zich verbonden met het geheel.

In 1993 begon zij met een opleiding Intuïtieve ontwikkeling en healing bij het CLI in Utrecht, later volgde zij lessen Qi Gong bij Inge Maassen  van Mantak Chia. Een kennismaking met Dru  maakte dat zij zich vervolgens omschoolde tot Dru meditatie-,en yogadocent.

Dru heeft de kracht van werken vanuit het hart. Het geeft compassie, mededogen, heling en véél plezier.

Dat geeft zij graag door!

Margo begeleidt ook al jarenlang  groepen volwassenen en kinderen in natuurbeleving stiltewandelingen en mandalatekenen.

Les op;
dinsdagavond van 18.15-19.30

tel: 06-42127823

email: margoboele@online.nl

www.rose-wood.nl