Ga naar hoofdinhoud

Qi Amersfoort 

Centrum voor therapie, training en welzijn.

In Centrum QI staan ruimte en aandacht voor het welzijn van elk mens centraal.
Aan Qi zijn zelfstandig werkende therapeuten en trainers verbonden die praktijk voeren in één gebouw.
Door bundeling van de verschillende disciplines en kwaliteiten van de deelnemende therapeuten ontstaat een meerwaarde. Samenwerkingsvormen, nieuwe ideeën en activiteiten kunnen ontstaan door wederzijdse inspiratie.
Zowel persoonlijk als professioneel geven therapeuten en trainers van Qi het beste van zichzelf.
De therapeuten zijn HBO of universitair opgeleid en aangesloten bij een beroepsvereniging.

Wij zien de mens als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten, die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Vanuit die visie wordt met therapie en trainingen het zelfherstellende vermogen gestimuleerd, ondersteund en geactiveerd.
Bewustwording, aandacht, ontspanning en zingeving spelen hierbij een belangrijke rol. Door deze benaderingswijze is het mogelijk het gevoel van welzijn te vergroten of te verbeteren.

Het doel van het gezondheids centrum is om in samenwerking met, en aanvullend op de reguliere zorg, te werken aan lichamelijk, geestelijk en spiritueel welzijn. De therapeuten en trainers willen u graag helpen met het in stand houden en/of vergroten van een gezond en bewust leven.
Qi wil door middel van het organiseren van openbare activiteiten en lezingen aandacht vragen en discussies aanwakkeren die deze visie uitdragen. 

Voor wie?
Voor iedereen die behoefte heeft aan begeleiding en/of ondersteuning van fysieke, mentale, emotionele en sociale klachten of vraagstukken.
Voor iedereen die zelf actief wil werken aan het vergroten van de kwaliteit van leven.

Naast het aanbod van vaste therapeuten en trainers wil QI voorzien in het geven van cursussen, workshops, lessen en lezingen, die betrekking hebben op ontwikkeling, welzijn en bewustwording van lichaam en geest.

Hiervoor is ruimte te huur voor aanbieders van activiteiten die een aanvulling vormen op ons aanbod. (zie verhuur)

Back To Top