Gestalttherapie

lenie-westerlaken

Behandelend therapeut
Lenie Kap

Beschrijving
Het is mijn passie elk mens, dus ook jou, te ontmoeten zoals je werkelijk bent. Om te ontdekken wat je denkt, voelt en wat je beweegt. Elk mens is uniek. Je mag dus worden gezien en gehoord. Maar het is niet altijd makkelijk je echte ik te laten zien. Ik help je om authentiek te worden. Ik vind het fantastisch als jij op ‘vrije voeten’ komt te staan.
Of dat nu is tijdens therapie, coaching of in een van de trainingen. Daarnaast lever ik graag een bijdrage aan het herstellen van relaties bij een relatiecrisis of bij moeilijkheden in een (samengesteld) gezin.

Behandelingswijze
Vanuit concrete voorbeelden onderzoek ik samen met jou hoe het komt dat je leven niet in balans is. Welke vastgeroeste patronen je in het hier en nu hanteert en hoe je reageert op moeilijkheden. Ik help je te ontdekken wie je bent en wat je echt wilt.
Als het mogelijk is, betrek ik graag jouw partner, ouder(s), vriend(en) en/of gezinsleden bij het traject. Het inschakelen van jouw netwerk blijkt vaak zeer waardevol, omdat je geliefden bij je betrokken blijven en je kunnen helpen. Dit is belangrijk en helpend als je blijvend resultaat wilt boeken.

Bij relatie- en gezinstherapie kijk ik hoe jullie in het hier en nu met elkaar omgaan. Daarnaast gaan we in op de problemen die jullie ervaren en kijken we ook naar jullie reactiepatronen en de dynamiek van de relatie(s). Dit helpt om vicieuze cirkels te doorbreken. Ik werk vanuit Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie / Gestaltgezinstherapie, Acceptance en Commitment Therapy (ACT) en Emotionally Focused Therapy (EFT).

Specialisaties
Individuele coaching en/of therapie, relatie- en gezinstherapie.
Ik heb affiniteit met borderline problematiek.

Werktijden
maan- en woensdag     9.00 – 17.00 uur
dinsdag         9.00 – 13.00 uur
donderdag         9.00 – 15.00 uur
vrijdag            9.00 – 15.00 uur (om de week)

Afspraken
Telefonisch of via e-mail, verwijzing van huisarts niet nodig.

Vergoedingen
Vanuit de aanvullende verzekering bij diverse zorgverzekeraars.

Aangesloten bij
NVAGT, EAGT, EFT en RBNG

Contact
Website: http://www.in-contact.nu
E-mail: lenie@in-contact.nu
Telefoonnummer: 06-34527784