Ga naar hoofdinhoud

Behandelend therapeut
Lars Steendam

Beschrijving.
Hypnotherapie kan bij diverse klachten worden ingezet zoals: stoppen met roken, overgewicht, nagelbijten, misofonie, traumatische ervaringen, omgaan met woede en ander ongewenst gedrag. Bij burn-out, fysieke pijn, SOLK, paniekaanvallen, verlegenheid, allergieën, negatief zelfbeeld, fobieën, tinnitus en blozen.

Behandelingswijze
Na het eerste contact volgt een intake van ongeveer 45 minuten, dat kan in mijn praktijk, maar ook goed online. In dat gesprek wordt duidelijk waar je aan wil werken, welke doelen je voor ogen hebt en wat we van elkaar kunnen verwachten. Hieruit volgt een advies over de beste aanpak en het te volgen traject. Als dat je aanspreekt en je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan, plannen we meteen je eerste afspraak in. De eerste stap is gezet.

Stoelmassages worden meestal bij bedrijven op locatie verzorgd. Het is ook mogelijk om hiervoor een individuele afspraak te maken. In mijn behandeltraject bij ernstige stressklachten of migraine helpt stoelmassage om hoofd-, nek- en schouderspieren los te maken.

Specialisaties
Langdurige Stress
Ongewenst gedrag

Angst en Onzekerheid
Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS)

Stoelmassage

Werktijden
Woensdag, alleen op afspraak

Afspraken
Telefonisch of via e-mail

Vergoedingen
Mogelijk vanuit de aanvullende verzekering bij diverse zorgverzekeraars.

Aangesloten bij
BvS
Solopartners (Wkkgz)

Contact

Website: www.lars-steendam.nl
E-mail: lars.steendam@outlook.com
Telefoon: 0623997507
Facebook: www.facebook.com/lars.steendam.hypno

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top