Ga naar hoofdinhoud


Behandelend therapeut

Astrid Wormgoor

Beschrijving
Wat uw sleutel naar een betere gezondheid is, hangt af van uiteenlopende factoren.
In een eerste gesprek neemt Astrid samen met u uw vitaliteit, voeding, eventuele familiaire ziekteaanleg, de mentale- en emotionele aspecten, de sociale omgeving en leefgewoontes door.
De anamnese en diagnose methodieken (of desgewenst een bioresonantietest), maken helder welke invloeden een grote rol spelen op uw ziekteproces.

De volgende voorbeelden van belastingen geven een beeld van de samenhang tussen orgaansystemen: Stress beïnvloedt het zenuwstelsel, de bloedvaten en ook de hormonale stofwisseling. Door stress en verzuring kan bijvoorbeeld PMS (klachten voorafgaand aan de menstruatie) ontstaan.
Een blaasontsteking belast niet alleen de blaas, ook het spijsverterings- en afweersysteem worden belast.
Een virusinfectie verlaagt niet alleen het afweersysteem maar ook de spijsvertering, het bindweefsel en de lever kunnen hierdoor aangetast worden.

Alle behandelingen zijn strikt persoonlijk, natuurlijk en volledig pijnloos.

Behandelingswijze
Op basis van jouw persoonlijke gezondheidsdoel en een diagnose van je algehele gezondheid en de status van de organen kan ik, omdat elk mens uiteraard uniek is, een persoonlijk advies en gezondheidsplan opstellen. Dankzij het behandelplan, je eigen inzet en de gesprekken die we samen voeren, zul je je ook bewust worden van de oorzaken van je klachten en van de helende werking van voeding en ontspanning om uiteindelijk weer te genieten van je eigen vitaliteit!

Specialisaties
Bioresonantie
Inzetbaar bij bijvoorbeeld: virussen, schimmels, allergieën, HSP, hooikoorts, stoppen met roken, ziekte van Lyme, vaccinaties, lage weerstand, spijsverteringsproblemen, pijn, eczeem, hooggevoeligheid, reuma, migraine, depressie en chronische vermoeidheid.

Voeding
Inzetbaar bij bijvoorbeeld: overgewicht, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, diabetes type II, PMS, trage schildklier, reuma, migraine, vruchtbaarheidsproblematiek, hormonale klachten, schimmels, eczeem en psoriasis.

Massage
Inzetbaar bij bijvoorbeeld: ondergewicht, overgewicht, spanning, stress, weinig zelfvertrouwen, hooggevoeligheid, PMS en pijnklachten.

Astrid geeft ook lezingen over verschillende onderwerpen in de natuurgeneeskunde, biochemie en hormonen.

Werktijden
Ma t/m vrijdag kantooruren of op aanvraag.

Afspraken
Behandeling op afspraak.

Vergoedingen
Door alle aanvullende zorgverzekeringen

Aangesloten bij
NWP-Natuurgeneeskunde

Contact
Website: http://www.astridwormgoor.nl
E-mail: info@astridwormgoor.nl
Telefoonnummer: 06-25301141

Back To Top