Ga naar hoofdinhoud

Lucienne de Zeeuw
Psychodynamisch therapeut, reiki leraar en meditatie begeleider.

Beschrijving
Ik geloof dat wij als mensen gemaakt zijn om in ons Licht te gaan staan en ons Licht te leven. Het is ons gegeven en het is de kracht van waaruit je kunt zijn zoals je werkelijk bedoeld bent te ZIJN.

Echter zijn er in ons leven vaak sluiers ontstaan of zelfs blokkades waardoor je leven eerder zwaar voelt dan licht en minder fijn dan je zou wensen. Op een gegeven moment ben je er aan toe om hier naar tegen kijken om dat je belemmeringen ervaart in je gezondheid, je levensvreugde, je slapen, je werk, je dagelijkse energie. In mijn praktijk kijken we samen naar je hulpvraag en we gaan opzoek naar de onderliggende belemmeringen die hiervan de oorzaak zullen zijn.

Ik werk met systemische werk( familie/opstellingen) hypnotherapie, regressie,voice dialogue, innerlijk kind werk Reiki en Meditatie. Gepassioneerd deel ik alles wat ik verder zelf daarnaast in het leven ook geleerd en ervaren heb

Mijn Motto is: Leef je Licht!

Specialisaties
Reiki en Meditatie Opstellingen

Werktijden
In Qi ben ik aanwezig op vrijdag (ook de avond ) en zaterdag.
Op verzoek zijn er ook andere tijden bespreekbaar.

Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@inbalanzentouch.nl of een appje te sturen naar 06-48151723

Afspraken
Alle afspraken worden vooraf ingepland. Er is een vrijblijvende intake. Ik werk meestal in trajecten van 7 sessies. We kunnen dan met rust ontdekken, aangaan en oplossen wat er bij jou speelt.En je hebt de tijd om het geleerde in je dagelijkse leven te gaan toepassen terwijl je nog in het traject zit. Na de intake en het formuleren van je hulpvraag maak ik een ruwe schets van het traject voor mezelf.Vaker blijkt dat onder de hulpvraag een ander kern oorzaak naar boven komt, we werken met dat
wat er naar boven komt en zorgen dat de oorspronkelijke problematiek wordt beheerst, opgelost en/of de juiste plek terug krijgt.

Je kunt meer informatie vinden op mijn site: https://inbalanzentouch.nl/

Er zijn momenteel waarschijnlijk geen verzekeraars die mijn behandeling vergoeden, tenzij je een uitgebreide alternatieve vergoeding in je pakket hebt.

Over de betaling zijn vooraf afspraken te maken.

Back To Top