Ga naar hoofdinhoud

Psychologiepraktijk Dekkers Amersfoort

Behandelend therapeut: Mevr. drs. Maaike Dekkers (Gz-psychloog)

Beschrijving
Heb jij moeite om het leven te leiden dat jij zou willen, of de draad op te pakken na een lastige periode? Heb jij het gevoel vast te zitten en er zelf niet goed uit te komen? Jij hebt wellicht last van angst, somberheid of boosheid. Bijvoorbeeld door situaties die jou zijn overkomen, of door problemen in de omgang met anderen. Gesprekken met een psycholoog kunnen jou misschien helpen om van je klachten af te komen. Neem gerust contact op, of kijk verder op mijn website (www.psychologiepraktijkdekkers.nl) als jij meer te weten wilt komen over hoe ik jou daarbij als GZ-psycholoog kan helpen. In gesprekken onderzoeken we waar jouw klachten vandaan komen en wat jij kunt doen om je beter te voelen. De behandeling stem ik af op wat bij jou past: maatwerk met jouw doelen voor ogen. Vanuit oprechte betrokkenheid en duidelijkheid, met warmte en de nodige humor. Jij bent van harte welkom.

Behandelingswijze
In mijn praktijk behandel ik volwassenen (18+) met uiteenlopende klachten (zoals angst, depressie, trauma, dwangklachten, burnout en zelfbeeldproblematiek), in kortdurende behandeltrajecten binnen de Basis GGZ. Ik geef individuele therapie en werk daarbij oplossingsgericht en inzichtgevend.

Specialisaties
Afhankelijk van je klachten maak ik gebruik van technieken van verschillende behandelmethodieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment therapie en EMDR. Hierdoor stem ik de behandeling zo goed mogelijk op jou af.

Werktijden

De praktijk is open op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Afspraken
Neem contact op via 06-83173896 of via maaike@psychologiepraktijkdekkers.nl als jij je wilt aanmelden of als jij meer wilt weten over hoe ik jou kan helpen. Als ik niet kan opnemen, spreek dan een boodschap in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Meestal is dit de eerstvolgende werkdag. Deel via de voicemail of mail alsjeblieft geen medische gegevens of privacygevoelige gegevens (zoals klachten), maar alleen je naam en je contactgegevens. Wil je Veilig Mailen, maak dan gebruik van de contactlink op mijn website.

Vergoedingen

Na verwijzing door de huisarts valt (vrijwel alle) psychologische zorg onder de basisverzekering. Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar krijg je de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Zie verder: www.psychologiepraktijkdekkers.nl onder het kopje Kosten.

Aangesloten bij

LvvP en NVGzP
BIG-nummer:
09926760725

Contact
Website:
www.psychologiepraktijkdekkers.nl

E-mail: maaike@psychologiepraktijkdekkers.nl
Telefoonnummer: 06-83173896

 

Back To Top