Psychosociale therapie

Leonoor Borstlap

Behandelend therapeut
Leonoor Borstlap

Beschrijving
In mijn praktijk bied ik individuele therapie, relatietherapie en coaching. De ervaringsgerichte psychosociale therapie is de leidraad in mijn werk, waarin eerlijkheid, openheid en  verdieping de kern is in het werken aan duurzame veranderingen. Het gaat in op wat van wezenlijk belang is om te kunnen groeien in jezelf en het contact met elkaar. Belangrijk is daarbij de aandacht voor wie jij bent, met alles wat je met je meedraagt aan ervaringen, kwaliteiten en eigenschappen.

In mijn praktijk kun je terecht met diverse problemen, zoals:

  • weinig zelfvertrouwen
  • stress/burn-outklachten
  • levensfase/zingevingsvragen
  • relatieproblemen
  • problemen op het werk
  • voortdurende twijfel
  • opvoedingsproblemen
  • verwachtingen van anderen

Bovenstaande is een greep uit mogelijke problemen. Het kan zijn dat je nog niet weet wat er aan de hand is. Bel me gerust om te overleggen en ik kan je vertellen of en wat ik voor je kan betekenen.

Behandelingswijze
In individuele gesprekken, relatiegesprekken of coachingsgesprekken help ik je ontdekken waardoor je vastloopt; welke patronen in je gedrag je belemmeren waardoor je steeds weer in dezelfde cirkel blijft ronddraaien. Hoe het komt, dat het niet meer goed lukt om elkaar te begrijpen en met elkaar te praten. We gaan op zoek naar de kern van jouw/jullie probleem en wat je diep in je hart graag anders zou willen. In je eigen leven, binnen je relatie, op je werk…

Ik moedig je aan om stappen te gaan zetten om je patronen te doorbreken. Wat jij belangrijk vindt en nodig hebt, is daarbij leidend. Door je patronen te doorbreken ga je ervaren dat je een completer mens wordt. Daardoor ga je groeien, gaan gesprekken binnen je relatie weer stromen, sta je steviger in situaties op je werk en/of ga je doen wat nodig is om te herstellen van stressklachten.

Ik werk nu- en toekomstgericht. We gaan aan de slag met de problemen en wensen die er nu zijn en pakken die aan zodat jij verder kunt.

Specialisaties
Individuele therapie
Relatietherapie
Coaching

Werktijden
Maandag, woensdag, zaterdag (oneven weken)

Afspraken in de avonduren op maandag en woensdag zijn mogelijk

Afspraken
Telefonisch of via e-mail, een verwijzing van huisarts is niet nodig

Vergoedingen
Vanuit de aanvullende verzekering bij diverse zorgverzekeraars.

Aangesloten bij
NVPA, SKJ, RBCZ

Contact

Website: http://www.leonoorborstlap.nl
E-mail: mail@leonoorborstlap.nl
Telefoon: 0641914422

Facebook: https://www.facebook.com/LeonoorBorstlapPsychosocialeTherapieCoaching/