Ga naar hoofdinhoud

Behandelend therapeut
Dennis Roozemond

Beschrijving
Als regressietherapeut en coach ben ik jouw gids op een reis die je thuisbrengt bij jezelf. Hierbij kan het gaan om: 

  • Helen van oude wonden: het verwerken en een plek geven van ervaringen in het verleden (langer geleden of recent) die je nog niet hebt kunnen verwerken en nog van invloed zijn in je huidige leven.
  • Transformatie: als je in je leven telkens hetzelfde patroon tegenkomt dat je ervan weerhoudt je leven in het hier en nu ten volle te leven. Dezelfde lastige situaties, conflicten, twijfels, angsten. Je wilt het patroon wel veranderen maar dit lukt niet, het is hardnekkig. Ik begeleid je bij het vinden en helen van de onderliggende oorzaak.
  • Inzicht in de samenhang van lichaam, geest en ziel bij (vage) lichamelijke klachten en de boodschap die je lichaam je met deze klachten geeft. 

Behandelingswijze
Uitgangspunten voor de behandeling zijn:

  • Holistische benadering: lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk verbonden. In de behandeling komen alle aspecten aan bod en laten we zowel het lichaam (je fysieke vorm, emoties, gevoelens) als de geest (het mentale, je persoonlijkheid) en de ziel (verbinding met het geheel, je missie, herinneringen van alles wat je hebt meegemaakt) meedoen.
  • Basale goedheid van je oorspronkelijke aard: je bent al goed zoals je bent. Er hoeft niets te veranderen, dit mag wel en is een keuze die je zelf maakt.
  • Integratie in het dagelijks leven: tijdens de behandeling ontwikkel je inzichten in jezelf en je omgeving en doe je ervaringen op. Tussen de sessies door breng je de nieuwe inzichten in de praktijk. Je oefent met het nieuwe gedrag, zodat er nieuwe patronen en gewoonten ontstaan en er in je leven daadwerkelijk iets verandert.

Werkvormen die aan bod kunnen komen bij de behandeling zijn: regressietherapie, innerlijk kind werk, lichaamsgerichte therapie, chakrapsychologie, archetypische psychologie, meditatie en mindfulness. De keuze welke werkvorm(en) toe te passen wordt gemaakt door af te stemmen op jouw hulpvraag en gaat altijd in onderling overleg. Op de website vind je meer informatie over de verschillende werkvormen. 

Specialisaties

  • Regressietherapie in combinatie met innerlijk kind werk
  • Individuatie: een diepgaand proces van in liefde loslaten van aangeleerde patronen en overtuigingen. Je eigen koers gaan varen in verbinding met je omgeving. Nieuwe keuzes maken met respect voor wat is geweest.

Werktijden
maandag: 13.00 – 20.30 uur
woensdag: 9.00 – 17.00 uur
vrijdag: 9.00 – 13.00 uur

Afspraken
Telefonisch, whatsapp, e-mail of via de website

Vergoedingen
Mogelijk vanuit de aanvullende verzekering bij diverse zorgverzekeraars
Link naar het actuele overzicht van verzekeraars:

https://www.dennisroozemond.nl/tarieven

Aangesloten bij
FAGT (Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten) en
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Contact
Website: https://www.dennisroozemond.nl
E-mail: info@dennisroozemond.nl
Telefoonnummer: 06-26146475

 

Back To Top