Ga naar hoofdinhoud

Behandelend therapeut
Marijke Takken

Beschrijving
In de therapie staat het ontdekken van jouw eigenheid voorop. Wat maakt jouw uniek? Welk verhaal draag jij mee en hoe kan dit een bron van kracht zijn i.p.v. een last? Wat heb jij te geven aan en wat heb je nodig om te groeien.De therapievorm is ‘Transpersoonlijke therapie’. Dat is lichaamsgerichte therapie, met als doel bewustwording. Bewust worden van de achterliggende oorzaak van de problemen, die je in jouw huidige leven tegenkomt. Bewust worden van de mechanismen, die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld om je staande te kunnen houden.

Behandelingswijze
Integratief, creatief, ervaringsgericht, lichaamswerk.

Specialisaties
Mocht je een tijdje extra ondersteuning verlangen, omdat je merkt dat je ondanks al je pogingen toch steeds op hetzelfde punt stagneert: welkom!
Vanuit het geloof in jouw en mijn helende vermogen wat in ons verborgen ligt. Via diverse werkvormen en op creatieve manieren gaan we samen op weg. Op zoek naar dat waar jij meer een heel mens van wordt. Al jouw gedachten, gevoelens en gewaarwordingen krijgen hierbij een plek. De therapie is professioneel en voldoet aan huidig kwaliteitseisen.

Werktijden
Maandagen in Amersfoort (ook ’s avonds mogelijk), dinsdag en donderdag in Veenendaal.

Afspraken
Via e-mail of telefonisch.

Vergoedingen
Zie website.

Aangesloten bij

NVPA, RBCZ

Contact

Website: http://www.verrijkje.nl
E-mail: info@verrijkje.nl
Telefoonnummer: 06-43828782

Back To Top