Emmet-, Bowen, Dorntherapeut, Triggerpointcoach, Bindweefselmassage, Littekenbehandeling en Fotonentherapie

Emmett-, Bowen, Dorn-, Bindweefsel en Littekentherapeut, Triggerpointcoach,  Laser fotonentherapie, gecertificeerd Tre provider en Anusara elements teacher

 

reina-koelewijn

 

 

 

 

Behandelend therapeut, Reina Koelewijn

Beschrijving
In mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse therapieën: Emmet-, Bowen-, Dorn- Bindweefsel- en Littekentherapie, Triggerpoint-, Laser fotonentherapie, TRE en Anusara yoga elements. Niemand is hetzelfde, dus er is ook geen standaard aanpak. Belangrijk is om te ontdekken welke therapie of combinatie voor jou het beste werkt.

Behandelingswijze
Ik start de behandeling meestal met een combinatie van Emmett-, Bowen en Dorntherapie afhankelijk van de ernst van de klacht, van daaruit kijken we samen of dit voldoende resultaat oplevert of dat er mogelijk nog iets anders nodig is zoals b.v laser fotonentherapie, TRE of oefeningen vanuit de Anusara yoga of dat de behandeling op een andere manier aangepast moet worden.

Specialisaties
Ik specialiseer me in spier en bindweefsel gerelateerde klachten zoals: bewegingsbeperkingen, beenlengteverschil, nek en/of schouderklachten, whiplash,  disbalans in de spieren van nek en schouders en/of het bekken, chronische/acute pijn, fybromyalgie, hoofdpijn of migraine, (sport)blessures.
Ik kan je leren zelf je triggerpoints te behandelen en daarnaast de oorsprong en instandhoudende factoren van de pijn  (zoals b.v. stress en overbelasting) te ontdekken en aan te pakken.
Verder is het mogelijk met Emmett-, Bowen- en Fotonentherapie het hele lichaam tot rust en in balans brengen, het zelfherstellend vermogen en ontspanning te stimuleren wat helpend is bij b.v. chronische pijn, fybromyalgie, stress en burn-out.
Ontladen van spanning en stress kan je leren d.m.v. de zelfhulpmethode TRE.

Werktijden
Maandag t/m vrijdag op afspraak

Afspraken
Via e-mail of telefonisch

Vergoedingen
Meestal geen vergoedingen mogelijk.

Aangesloten bij
Opleiding Triggerpointcoach
Emmett-thechniek nederland
TRE for All
NGS

Contact
Website: http://www.reinakoelewijn.nl
E-mail: info@reinakoelewijn.nl
Telefoonnummer: 06-51918285

Qi Amersfoort | Amsterdamseweg 43A –